אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,375
צפיות

עלי פילו במילוי פסטוקים ושקדים

המתכון של
עלי פילו במילוי פסטוקים ושקדים

מושלום לצאת הכיפור ולכל ימות השנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת עלי פילו
  • 100 גרם פיסטוקי טחונים גס
  • 50 גרם פקאן טחון גס
  • 50 גרם שקדים מולבנים טחונים גס
  • 50 גרם אגוזי לוז טחונים גס
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 150 גרם מחמאה של מזולה
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות דבש
  • לסירופ
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות דבש
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .


  • 3

    דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה כ 1/2 דקה ומכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד .


  • 4

    2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן .


  • 5

    3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון .


  • 6

    4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰 .


  • 7

    עד להזהבה .


  • 8

    הכנת הסירופ.


  • 9

    שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק מברישים בנדיבות על כל אחד ומפזרים פיסטוקים טחונים גס .


  • 10

    ומגישים😊.


  • 11

    בהצלחה.


1

.


2

1)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .


3

דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה כ 1/2 דקה ומכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד .


4

2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן .


5

3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון .


6

4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰 .


7

עד להזהבה .


8

הכנת הסירופ.


9

שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק מברישים בנדיבות על כל אחד ומפזרים פיסטוקים טחונים גס .


10

ומגישים😊.


11

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים