ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
100 גרם פיסטוקי טחונים גס
-
-
50 גרם שקדים מולבנים טחונים גס
-
50 גרם אגוזי לוז טחונים גס
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .
-
3
דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה כ 1/2 דקה ומכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד .
-
4
2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן .
-
5
3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון .
-
6
4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰 .
-
7
עד להזהבה .
-
8
הכנת הסירופ.
-
9
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק מברישים בנדיבות על כל אחד ומפזרים פיסטוקים טחונים גס .
-
10
ומגישים😊.
-
11
בהצלחה.
1
.
2
1)ממיסים בסיר קטן את המחמאה .
3
דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה כ 1/2 דקה ומכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד .
4
2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן .
5
3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון .
6
4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰 .
7
עד להזהבה .
8
הכנת הסירופ.
9
שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק מברישים בנדיבות על כל אחד ומפזרים פיסטוקים טחונים גס .
10
ומגישים😊.
11
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים