לןגן

עלי פילו במילוי פסטוקים ושקדים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/09/2017 | 12:47
עלי פילו במילוי פסטוקים ושקדים

תקציר המתכון: מושלום לצאת הכיפור ולכל ימות השנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. 1)ממיסים בסיר קטן את המחמאה

  2. דבש וסוכר עד להמסה ורתיחה כ 1/2 דקה ומכבים את האש שופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד

  3. 2)פורסים 2 דפים של פילו על משטח עבודה ומברישים שמן

  4. 3)מניחים את המלית לאורך ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון

  5. 4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰

  6. עד להזהבה

  7. הכנת הסירופ

  8. שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק מברישים בנדיבות על כל אחד ומפזרים פיסטוקים טחונים גס

  9. ומגישים😊

  10. בהצלחה