ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למלית
-
3 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבצק.
-
2
1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את המחמאה , חלמונים וקמח ומערבלים עד לקבלת בצק רך , מחלקים את הבצק ל שני חלקים שווים .
-
3
2) ממרדדים חלק לעיגול בעובי בנוני על תבנית עגולה יורדת בקוטר .
-
4
20 ס"מ ושמים בצד .
-
5
3) מטגנים את הבצל עם הבטטה ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה .
-
6
4) מקררים ושופכים על הבצק .
-
7
5) מרדדים את החלק השני ומכסים .
-
8
6) מברישים ביצה ומפזרים קצת בצל יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱.
1
לבצק.
2
1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את המחמאה , חלמונים וקמח ומערבלים עד לקבלת בצק רך , מחלקים את הבצק ל שני חלקים שווים .
3
2) ממרדדים חלק לעיגול בעובי בנוני על תבנית עגולה יורדת בקוטר .
4
20 ס"מ ושמים בצד .
5
3) מטגנים את הבצל עם הבטטה ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה .
6
4) מקררים ושופכים על הבצק .
7
5) מרדדים את החלק השני ומכסים .
8
6) מברישים ביצה ומפזרים קצת בצל יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ⏱.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים