ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
140- גרם חמאה בטמפרטורה של חדר
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחממם את התנור ל 200 מעלות.
-
2
לגרד את הלימון ולשמור את הגרידה בצד.
-
3
להפריד בין החלבונים והחלמונים של הביצים.
-
4
להקפיץ את החלבונים עד לקצף יציב.
-
5
בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר ואת החמאה על לקבלת תערובת אחידה - מוסיפים את הקמח, חלמונים, את המלח ואת גרידת הלימון..
-
6
ולבסוף לערבב את הכל עם החלבונים - משמנים קצת את התבנית - לא ממלים עד הסוף כי באפיה המאדלן מתנפחת..
-
7
אופים כ 10 דקות - מוציאים מהתנור ומחכים קצת עד שזה מתקרר ולהוציא מהתבניות ולייבש על גריל..
-
8
(אפיתי בפעמיים) כי בתבנית שיש לי יש 9 חורים - מצרפת צילום של תבנית (יש כאלו עם 6 כאלו עם יותר).
1
לחממם את התנור ל 200 מעלות.
2
לגרד את הלימון ולשמור את הגרידה בצד.
3
להפריד בין החלבונים והחלמונים של הביצים.
4
להקפיץ את החלבונים עד לקצף יציב.
5
בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר ואת החמאה על לקבלת תערובת אחידה - מוסיפים את הקמח, חלמונים, את המלח ואת גרידת הלימון..
6
ולבסוף לערבב את הכל עם החלבונים - משמנים קצת את התבנית - לא ממלים עד הסוף כי באפיה המאדלן מתנפחת..
7
אופים כ 10 דקות - מוציאים מהתנור ומחכים קצת עד שזה מתקרר ולהוציא מהתבניות ולייבש על גריל..
8
(אפיתי בפעמיים) כי בתבנית שיש לי יש 9 חורים - מצרפת צילום של תבנית (יש כאלו עם 6 כאלו עם יותר).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים