לןגן

מאדלן - MADELEINES

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 23/09/2017 | 12:14
מאדלן - MADELEINES

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחממם את התנור ל 200 מעלות

  2. לגרד את הלימון ולשמור את הגרידה בצד

  3. להפריד בין החלבונים והחלמונים של הביצים

  4. להקפיץ את החלבונים עד לקצף יציב

  5. בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר ואת החמאה על לקבלת תערובת אחידה - מוסיפים את הקמח, חלמונים, את המלח ואת גרידת הלימון.

  6. ולבסוף לערבב את הכל עם החלבונים - משמנים קצת את התבנית - לא ממלים עד הסוף כי באפיה המאדלן מתנפחת.

  7. אופים כ 10 דקות - מוציאים מהתנור ומחכים קצת עד שזה מתקרר ולהוציא מהתבניות ולייבש על גריל.

  8. (אפיתי בפעמיים) כי בתבנית שיש לי יש 9 חורים - מצרפת צילום של תבנית (יש כאלו עם 6 כאלו עם יותר)