ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
300 גרם פקאן מסוכר טחון גס
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים .
-
2
עם 1 כוס סוכר שמהוסיפים בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
-
3
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח.
-
4
3)ממיסים את המרגרינה או חמאה על הגז ומכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
5
ומוסיפים את הקפה נמס עם השוקולית ומערבבים עד שאין גושים ומכניסים לקירור❄ עד להכנת הקצפת.
-
6
4) שופכים לקערה את השמנת ומקציפים עד לקצפת יציבה.
-
7
5)מערבבים ללא מיקסר את החלבונים והחלמונים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את הקצפת הביצים וממשיכים לערבבת בעדונות.
-
8
6)מוציאים את השוקולד מהקירור ושופכים אותו בהדרגה לקצפות ושוב בתנועה קיפול .
-
9
7)מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות או כל דבר אחר לעולה לכם לראש .
-
10
8)מפזרים פאקן ומגישים🍨🍧🍧🍧🍧🍧.
1
1) מקציפים את החלבונים .
2
עם 1 כוס סוכר שמהוסיפים בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
3
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח.
4
3)ממיסים את המרגרינה או חמאה על הגז ומכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5
ומוסיפים את הקפה נמס עם השוקולית ומערבבים עד שאין גושים ומכניסים לקירור❄ עד להכנת הקצפת.
6
4) שופכים לקערה את השמנת ומקציפים עד לקצפת יציבה.
7
5)מערבבים ללא מיקסר את החלבונים והחלמונים בתנועת קיפול ומוסיפים גם את הקצפת הביצים וממשיכים לערבבת בעדונות.
8
6)מוציאים את השוקולד מהקירור ושופכים אותו בהדרגה לקצפות ושוב בתנועה קיפול .
9
7)מכניסים לשקית זילוף ומזלפים לכוסות או כל דבר אחר לעולה לכם לראש .
10
8)מפזרים פאקן ומגישים🍨🍧🍧🍧🍧🍧.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים