ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח חזה עוף שלם פתוח דק ( ניתן לחתוך לבד או לבקש מהקצב)
-
-
מלח , פלפל מקאלף, פפריקה, כורכום , מעט שמן פיטרוזיליה יבשה כף דבש , כף מים
-
-
1/3 כוס בורגול גס שטוף היטב מושרה במים רותחים עד לספיגה, כ10 דקות, סחוט שתובל במעט מלח פלפל מקאלף מעט שמן
-
2 פטריות טריות פרוסות דק, ( אפשר לטגן עם בצל), 3 כפות שבבי בצל מטוגן, חתיכת גזר חתוכה גפרורים , גבעול בצל ירוק קצוץ,1/2 כוס גרגירי תירס סנפרוסט
-
מלח, פלפל מקאלף, כורכום, שמן, פיטרוזיליה יבשה, מעט אבקת מרק,
אופן ההכנה
-
1
לתבל את חזה העוף הפרוס דק בתיבול.
-
2
לפרוס אותו על נייר אפייה כמלבן( כשהצד החלק מונח על הנייר.
-
3
לפזר שכבה אחידה של בורגול על מלבן החזה.
-
4
לפזר מלית ירקות בצורה אחידה , צרפתי תמונות הסבר.
-
5
לגלגל את המלבן הממולא בעדינות בעזרת נייר האפייה לרולדה.
-
6
להניח בעדינות על אינגליש קייק עם נייר אפיה.
-
7
לפזר על הגלילה שומשום לבן/ שחור ומעט פלפל אדום.
-
8
אפשרי לזלף מעט דבש.
-
9
למרוח 2 כפות מים.
-
10
לכסות בניר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 190 מעלות עד שמוכן.
-
11
להניח בשלב אחד מתחת לשלב האמצעי .
-
12
להשתדל לא לייבש.
-
13
לפרוס ולהגיש.
-
14
תיהנו.
1
לתבל את חזה העוף הפרוס דק בתיבול.
2
לפרוס אותו על נייר אפייה כמלבן( כשהצד החלק מונח על הנייר.
3
לפזר שכבה אחידה של בורגול על מלבן החזה.
4
לפזר מלית ירקות בצורה אחידה , צרפתי תמונות הסבר.
5
לגלגל את המלבן הממולא בעדינות בעזרת נייר האפייה לרולדה.
6
להניח בעדינות על אינגליש קייק עם נייר אפיה.
7
לפזר על הגלילה שומשום לבן/ שחור ומעט פלפל אדום.
8
אפשרי לזלף מעט דבש.
9
למרוח 2 כפות מים.
10
לכסות בניר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 190 מעלות עד שמוכן.
11
להניח בשלב אחד מתחת לשלב האמצעי .
12
להשתדל לא לייבש.
13
לפרוס ולהגיש.
14
תיהנו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים