לןגן

רולדת חזה עוף במילוי בורגול וירקות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 04/09/2017 | 08:55
רולדת חזה עוף במילוי בורגול וירקות

תקציר המתכון: מנה מרשימה מאוד ויפהפיה קלה להכנה, טעימה ומושלמת ואל תגידו שאני לא חושבת עליכן😉👍🏼😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתבל את חזה העוף הפרוס דק בתיבול

  2. לפרוס אותו על נייר אפייה כמלבן( כשהצד החלק מונח על הנייר

  3. לפזר שכבה אחידה של בורגול על מלבן החזה

  4. לפזר מלית ירקות בצורה אחידה , צרפתי תמונות הסבר

  5. לגלגל את המלבן הממולא בעדינות בעזרת נייר האפייה לרולדה

  6. להניח בעדינות על אינגליש קייק עם נייר אפיה

  7. לפזר על הגלילה שומשום לבן/ שחור ומעט פלפל אדום

  8. אפשרי לזלף מעט דבש

  9. למרוח 2 כפות מים

  10. לכסות בניר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 190 מעלות עד שמוכן

  11. להניח בשלב אחד מתחת לשלב האמצעי

  12. להשתדל לא לייבש

  13. לפרוס ולהגיש

  14. תיהנו