אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם סוכר
  • 250 חלבונים בטמפ׳ החדר
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-80 מעלות שמים את החלבונים והסוכר על בן מארי עד להמסת הסוכר כאשר הסוכר נמס ולא נראה כבר במים מכבים את האש ומעבירים את התערובת למיקסר מקציפים 10 דקות. מעבירים לשקית זילוף עם כל צנטר או ללא צנטר ומזלפים בתבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור 80 מעלות שלוש שעות. .


1

מחממים תנור ל-80 מעלות שמים את החלבונים והסוכר על בן מארי עד להמסת הסוכר כאשר הסוכר נמס ולא נראה כבר במים מכבים את האש ומעבירים את התערובת למיקסר מקציפים 10 דקות. מעבירים לשקית זילוף עם כל צנטר או ללא צנטר ומזלפים בתבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור 80 מעלות שלוש שעות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים