ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לוקחים סיר רחב שהבשר שמים את השמן צורבים את הבשר על אש גבוהה מכל הצדדים.
-
2
ומנמיכים אש האש מפזרים פלפל אנגלי, טימין, פלפל שחור גרוס, רכז רימונים,.
-
3
מוסיפים בצלים שלמים וראש שום מכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כשעתיים..
-
4
מוסיפים את פפריקה , מלח לפי הטעם עם יש צורך מוסיפים מעט מים .
-
5
מוסיפים פטריות, ערמונים מביאים לרתיחה ..
-
6
לוקחים את שקית רוטב הצלי מערההים עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הסיר ממשיכים בבישול עד לצימצום הנוזלים.
-
7
בתאבון.
1
לוקחים סיר רחב שהבשר שמים את השמן צורבים את הבשר על אש גבוהה מכל הצדדים.
2
ומנמיכים אש האש מפזרים פלפל אנגלי, טימין, פלפל שחור גרוס, רכז רימונים,.
3
מוסיפים בצלים שלמים וראש שום מכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כשעתיים..
4
מוסיפים את פפריקה , מלח לפי הטעם עם יש צורך מוסיפים מעט מים .
5
מוסיפים פטריות, ערמונים מביאים לרתיחה ..
6
לוקחים את שקית רוטב הצלי מערההים עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הסיר ממשיכים בבישול עד לצימצום הנוזלים.
7
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים