ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 תפו"א גדולים לחתוך לקוביות מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
חופן כוסברה יבשה או טרייה או פטרוזליה
אופן ההכנה
-
1
ב 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף כף סילאן ואת השום נערבב קלות.
-
2
נוסיף כפית כורכום נערבב נניח את חלקי העוף נטגן על התבלינים כדקה שתיים מכל צד..
-
3
נוסיף את קוביות התפו"א והפטריות.
-
4
נוסיף תיבול , חצי כפית כמון , מלח לפי הטעם וכפית פלפל שחור גרוס.
-
5
כעת נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף.
-
6
נבשל על להבה נמוכה כ 40 דקות.
-
7
מידי פעם ננענע את הסיר ונשקה את התפוחי אדמה ברוטב עם כף.
-
8
נפתח מכסה ...נפזר כוסברה יבשה או טרייה ...נמשיך ללא מכסה לעוד.
-
9
10 דקות ...בתאבון אילנית בניזרי 💖.
1
ב 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף כף סילאן ואת השום נערבב קלות.
2
נוסיף כפית כורכום נערבב נניח את חלקי העוף נטגן על התבלינים כדקה שתיים מכל צד..
3
נוסיף את קוביות התפו"א והפטריות.
4
נוסיף תיבול , חצי כפית כמון , מלח לפי הטעם וכפית פלפל שחור גרוס.
5
כעת נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף.
6
נבשל על להבה נמוכה כ 40 דקות.
7
מידי פעם ננענע את הסיר ונשקה את התפוחי אדמה ברוטב עם כף.
8
נפתח מכסה ...נפזר כוסברה יבשה או טרייה ...נמשיך ללא מכסה לעוד.
9
10 דקות ...בתאבון אילנית בניזרי 💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים