לןגן

עוף תפו"א ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 23/08/2017 | 00:11
עוף תפו"א ופטריות

תקציר המתכון: בניחוח כמון ממממ

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ב 3 כפות שמן נטגן את הבצל עד להזהבה נוסיף כף סילאן  ואת השום נערבב קלות

  2. נוסיף כפית כורכום נערבב נניח את חלקי העוף נטגן על התבלינים כדקה שתיים מכל צד.

  3. נוסיף את קוביות התפו"א והפטריות

  4. נוסיף תיבול , חצי כפית כמון , מלח לפי הטעם וכפית פלפל שחור גרוס

  5. כעת נוסיף כוס וחצי מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף

  6. נבשל על להבה נמוכה כ 40 דקות

  7. מידי פעם ננענע את הסיר ונשקה את התפוחי אדמה ברוטב עם כף

  8. נפתח מכסה ...נפזר כוסברה יבשה או טרייה ...נמשיך ללא מכסה לעוד

  9. 10 דקות ...בתאבון אילנית בניזרי 💖