ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
נפרוס בצל לרצועות נטגן במחבת עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה.
-
2
נוסיף 2 כפות רוטב טראיקי (אפשר סויה במקום).
-
3
נוסיף פירחי כרובית (השתמשתי בכרובית קפואה של סנפרוסט) ...ניתן להשתמש בטרי אחרי רתיחה של 10 דקות במים עם מלח ומעט חומץ ).
-
4
נטגן מעט את הכרובית עד שיתפס צבע חום.
-
5
נוסיף פטריות טריות חתוכות.
-
6
מעט מלח.
-
7
פלפל שחור גרוס.
-
8
חצי כוס מים רותחים מעורבב עם כפית אבקת מרק עוף (זה נותן סמיכות לרוטב).
-
9
נקפיץ כ 15 דקות ומוכן בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
נפרוס בצל לרצועות נטגן במחבת עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה.
2
נוסיף 2 כפות רוטב טראיקי (אפשר סויה במקום).
3
נוסיף פירחי כרובית (השתמשתי בכרובית קפואה של סנפרוסט) ...ניתן להשתמש בטרי אחרי רתיחה של 10 דקות במים עם מלח ומעט חומץ ).
4
נטגן מעט את הכרובית עד שיתפס צבע חום.
5
נוסיף פטריות טריות חתוכות.
6
מעט מלח.
7
פלפל שחור גרוס.
8
חצי כוס מים רותחים מעורבב עם כפית אבקת מרק עוף (זה נותן סמיכות לרוטב).
9
נקפיץ כ 15 דקות ומוכן בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים