ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
כפית אריסה חריפה או מתוקה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הגזר נרתיח בסיר מים עד לריכוך ונצנן .
-
2
נחתוך לעיגולים .
-
3
בסיר קטן נחמם את השמן והשום נוסיף את הפפריקה את הלימון הכמון והמלח, כעת נוסיף את הגזרים החתוכים נערבב, נוסיף את החומץ והאריסה .
-
4
נוריד מהגז, נעביר לקערה נעטר בכוסברה .
-
5
ונשמור בקירור בהצלחה אילנית בניזרי .
-
6
יש לעבוד עם להבה נמוכה בלבד..
1
את הגזר נרתיח בסיר מים עד לריכוך ונצנן .
2
נחתוך לעיגולים .
3
בסיר קטן נחמם את השמן והשום נוסיף את הפפריקה את הלימון הכמון והמלח, כעת נוסיף את הגזרים החתוכים נערבב, נוסיף את החומץ והאריסה .
4
נוריד מהגז, נעביר לקערה נעטר בכוסברה .
5
ונשמור בקירור בהצלחה אילנית בניזרי .
6
יש לעבוד עם להבה נמוכה בלבד..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים