ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לנקות את הפרגיות טוב,.
-
2
לחתוך אותן לנתחים קטנים,.
-
3
על הפלנצה עם מעט שמן להניח בצל פרוס לרצועות,.
-
4
לאדות עד להשחמה,.
-
5
להוסיף את הפרגיות ,.
-
6
לתבל במרינדה שמכילה.
-
7
רוטב טריאקי, צילי/ חריף או מתוק, פלפל שחור גרוס,.
-
8
פילדלפיה , מעט פפריקה מעושנת ,מלח וחצי כפית דבש,.
-
9
לצלות עד שהפרגית תראה שזופה ועסיסית ,.
-
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לנקות את הפרגיות טוב,.
2
לחתוך אותן לנתחים קטנים,.
3
על הפלנצה עם מעט שמן להניח בצל פרוס לרצועות,.
4
לאדות עד להשחמה,.
5
להוסיף את הפרגיות ,.
6
לתבל במרינדה שמכילה.
7
רוטב טריאקי, צילי/ חריף או מתוק, פלפל שחור גרוס,.
8
פילדלפיה , מעט פפריקה מעושנת ,מלח וחצי כפית דבש,.
9
לצלות עד שהפרגית תראה שזופה ועסיסית ,.
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים