לןגן

נתחי פרגית על הפלנצ׳ה

מאת: דורית כהן, פורסם: 06/08/2017 | 08:44
נתחי פרגית על הפלנצ׳ה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הפרגיות טוב,

  2. לחתוך אותן לנתחים קטנים,

  3. על הפלנצה עם מעט שמן להניח בצל פרוס לרצועות,

  4. לאדות עד להשחמה,

  5. להוסיף את הפרגיות ,

  6. לתבל במרינדה שמכילה

  7. רוטב טריאקי, צילי/ חריף או מתוק, פלפל שחור גרוס,

  8. פילדלפיה , מעט פפריקה מעושנת ,מלח וחצי כפית דבש,

  9. לצלות עד שהפרגית תראה שזופה ועסיסית ,

  10. בתאבון ובהצלחה 🌹