ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מפוררים את העוגיות לוטוס במעבד מזון ומחלקים ל-2 חלקים (שלושת רבעי בקערה אחת ורבע בקערה השניה).
-
2
ממסים את החמאה ואח"כ שופכים אותה לקערה הראשונה של שלושת רבעי עוגיות לוטוס מפוררות ומערבבים ומניחים בתבנית..
-
3
מקפיאים לחצי שעה ובניתיים מכינים את הקרם:.
-
4
מקציפים 2 שמנת מתוקה וכשהקצפת מעט מתמצקת מוסיפים 1 פודינג וניל עם 1 כוס חלב ומקציפים מעט, אח"כ עוד הפעם מוסיפים 1 פודינג וניל עם 1 כוס חלב עד לקצף קשה יחסית (אני לא אוהבת להוסיף הכל בבת אחת כיוון שאני מעדיפה לתת לקצפת לבנות את עצמה לאט ובטוח)..
-
5
מוצאים את התבנית מהמקפיא ושופכים עליה את הקרם ומישירים בעדינות..
-
6
ממסים את הממרח לוטוס על הגז כשמתחתיו יש סיר עם מים או במיקרוגל למשך חצי דקה ושפוכים על הקרם ומטים את התבנית בעדינות על מנת שהממרח יכסה את הכל..
-
7
מכניסים למקפיא חצי שעה..
-
8
לאחר חצי שעה מוצאים מהמקפיא ושמים עליה בצדדים את רבע העוגיות לוטוס המפוררות שנותרו....
-
9
אפשר לקשט עם 2 עוגיות לוטוס כמו בתמונה עם פירורי עוגיות לוטוס..
1
מפוררים את העוגיות לוטוס במעבד מזון ומחלקים ל-2 חלקים (שלושת רבעי בקערה אחת ורבע בקערה השניה).
2
ממסים את החמאה ואח"כ שופכים אותה לקערה הראשונה של שלושת רבעי עוגיות לוטוס מפוררות ומערבבים ומניחים בתבנית..
3
מקפיאים לחצי שעה ובניתיים מכינים את הקרם:.
4
מקציפים 2 שמנת מתוקה וכשהקצפת מעט מתמצקת מוסיפים 1 פודינג וניל עם 1 כוס חלב ומקציפים מעט, אח"כ עוד הפעם מוסיפים 1 פודינג וניל עם 1 כוס חלב עד לקצף קשה יחסית (אני לא אוהבת להוסיף הכל בבת אחת כיוון שאני מעדיפה לתת לקצפת לבנות את עצמה לאט ובטוח)..
5
מוצאים את התבנית מהמקפיא ושופכים עליה את הקרם ומישירים בעדינות..
6
ממסים את הממרח לוטוס על הגז כשמתחתיו יש סיר עם מים או במיקרוגל למשך חצי דקה ושפוכים על הקרם ומטים את התבנית בעדינות על מנת שהממרח יכסה את הכל..
7
מכניסים למקפיא חצי שעה..
8
לאחר חצי שעה מוצאים מהמקפיא ושמים עליה בצדדים את רבע העוגיות לוטוס המפוררות שנותרו....
9
אפשר לקשט עם 2 עוגיות לוטוס כמו בתמונה עם פירורי עוגיות לוטוס..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים