ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ליצירת קונוסים השתמשתי בגביעי גלידה שעטפתי בנייר כסף..
-
2
לחתוך בצק עלים לרצועות ולגלגל על הקונוס. למרוח בביצה ולפזר שומשום. לאפות כעשרים דקות עד שמזהיב יפה. לשחרר את הבצק מהקונוס שהוא חם..
-
3
סלט טונה:.
-
4
קוביות גמבה.
-
5
גרגירי תירס .
-
6
מלפפון חמוץ..
-
7
מלח,פלפל שחור.
-
8
מיונז.
-
9
לאחר שהקונוסים מתקררים למלא הסלט טונה ולהתענג.
1
ליצירת קונוסים השתמשתי בגביעי גלידה שעטפתי בנייר כסף..
2
לחתוך בצק עלים לרצועות ולגלגל על הקונוס. למרוח בביצה ולפזר שומשום. לאפות כעשרים דקות עד שמזהיב יפה. לשחרר את הבצק מהקונוס שהוא חם..
3
סלט טונה:.
4
קוביות גמבה.
5
גרגירי תירס .
6
מלפפון חמוץ..
7
מלח,פלפל שחור.
8
מיונז.
9
לאחר שהקונוסים מתקררים למלא הסלט טונה ולהתענג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים