לןגן

קונוסים מבצק עלים במילוי סלט טונה

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 19/07/2017 | 21:50
קונוסים מבצק עלים במילוי סלט טונה

תקציר המתכון: ארוחה קלה וטעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. ליצירת קונוסים השתמשתי בגביעי גלידה שעטפתי בנייר כסף.

  2. לחתוך בצק עלים לרצועות ולגלגל על הקונוס. למרוח בביצה ולפזר שומשום. לאפות כעשרים דקות עד שמזהיב יפה. לשחרר את הבצק מהקונוס שהוא חם.

  3. סלט טונה:

  4. קוביות גמבה

  5. גרגירי תירס

  6. מלפפון חמוץ.

  7. מלח,פלפל שחור

  8. מיונז

  9. לאחר שהקונוסים מתקררים למלא הסלט טונה ולהתענג