ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב להניח את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח ולהרתיח אותם עד לריכוך..
-
2
לסנן ולקרר ..
-
3
בקערה , לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ,.
-
4
להוסיף בצל מטוגן , קוטג,2 ביצים.
-
5
ג.בולגרית, ג.צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן.
-
6
לערבב טוב , לשפוך בפיירקס או בתבנית , ניתן לפזר מעל מעט שומשום..
-
7
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה ..
-
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בסיר רחב להניח את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח ולהרתיח אותם עד לריכוך..
2
לסנן ולקרר ..
3
בקערה , לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ,.
4
להוסיף בצל מטוגן , קוטג,2 ביצים.
5
ג.בולגרית, ג.צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן.
6
לערבב טוב , לשפוך בפיירקס או בתבנית , ניתן לפזר מעל מעט שומשום..
7
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה ..
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים