לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/07/2017 | 09:15
פשטידת ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב להניח את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח ולהרתיח אותם עד לריכוך.

  2. לסנן ולקרר .

  3. בקערה , לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ,

  4. להוסיף בצל מטוגן , קוטג,2 ביצים

  5. ג.בולגרית, ג.צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן

  6. לערבב טוב , לשפוך בפיירקס או בתבנית , ניתן לפזר מעל מעט שומשום.

  7. לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה .

  8. בתאבון ובהצלחה 🌹