קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בסיר רחב להניח את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח ולהרתיח אותם עד לריכוך.
לסנן ולקרר .
בקערה , לחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ,
להוסיף בצל מטוגן , קוטג,2 ביצים
ג.בולגרית, ג.צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן
לערבב טוב , לשפוך בפיירקס או בתבנית , ניתן לפזר מעל מעט שומשום.
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה .
בתאבון ובהצלחה 🌹