ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
קערה ראשונה:.
-
2
להקציף חלבונים עם כוס סוכר (בהדרגה).
-
3
קערה שניה:.
-
4
להוסיף את החלמונים, תפוזים, שמן, קוקוס, קמח, סולת וא. אפיה. .
-
5
לערבב טוב..
-
6
לקחת את הקציפה שהכנו בקערה הראשונה ולהעביר לקערה השניה ולערבב בעדינות. .
-
7
לתנור 180 מעלות שחומם מראש . כ-40 דק..
-
8
כשהעוגה מוכנה להכין את הסירופ ולשפוך מעל העוגה..
-
9
בתיאבון.
1
קערה ראשונה:.
2
להקציף חלבונים עם כוס סוכר (בהדרגה).
3
קערה שניה:.
4
להוסיף את החלמונים, תפוזים, שמן, קוקוס, קמח, סולת וא. אפיה. .
5
לערבב טוב..
6
לקחת את הקציפה שהכנו בקערה הראשונה ולהעביר לקערה השניה ולערבב בעדינות. .
7
לתנור 180 מעלות שחומם מראש . כ-40 דק..
8
כשהעוגה מוכנה להכין את הסירופ ולשפוך מעל העוגה..
9
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים