לןגן

עוגת סולת אפויה

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 27/05/2017 | 20:11
עוגת סולת אפויה

תקציר המתכון: ה-עוגה ליד הנס קפה ☕

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לסירופ

אופן הכנה

  1. קערה ראשונה:

  2. להקציף חלבונים עם כוס סוכר (בהדרגה)

  3. קערה שניה:

  4. להוסיף את החלמונים, תפוזים, שמן, קוקוס, קמח, סולת וא. אפיה.

  5. לערבב טוב.

  6. לקחת את הקציפה שהכנו בקערה הראשונה ולהעביר לקערה השניה ולערבב בעדינות.

  7. לתנור 180 מעלות שחומם מראש . כ-40 דק.

  8. כשהעוגה מוכנה להכין את הסירופ ולשפוך מעל העוגה.

  9. בתיאבון