1 קופ' קטנה של פטריות חתוכות או פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
1 שמנת מתוקה של השף הלבן
1 שמנת לבישול של השף הלבן
חצי כוס חלב
חצי שקית רוטב פטריות
1 יח' תיבול בטעם פטריות של קנור
1 יח' תיבול בטעם בזיליקום של קנור
100 גר גבינת פרמזן מגורדת
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
קורט אגוז מוסקט
וכמובן שמתקנים טעמים במידה וצריך
אופן ההכנה
1
להכנת הרוטב: .
2
מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה,מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט,מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת המתוקה+שמנת לבישול+החלב ומערבבים היטב ..
3
מערבבים מידיי פעם עד לרתיחה וסמיכות קלה..
4
מקלפים את התפו'א ופורסים דק דק בעזרת מנדולינה, מסדרים בתבנית עגולה אישית קטנה בצורה סיבובית כמו ספירלה..
5
מורחים קצת שמן זית, מפזרים קצת מלח, פלפל שחור גרוס ובזיליקום..
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לריכוך במשך 10 דקות בערך..
7
מוציאים ושופכים מעל מרוטב השמנת, מפזרים מעל קצת גבינה מגורדת ומכניסים שוב לתנור להזהבה..
8
בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.
1
להכנת הרוטב: .
2
מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה,מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט,מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת המתוקה+שמנת לבישול+החלב ומערבבים היטב ..
3
מערבבים מידיי פעם עד לרתיחה וסמיכות קלה..
4
מקלפים את התפו'א ופורסים דק דק בעזרת מנדולינה, מסדרים בתבנית עגולה אישית קטנה בצורה סיבובית כמו ספירלה..
5
מורחים קצת שמן זית, מפזרים קצת מלח, פלפל שחור גרוס ובזיליקום..
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לריכוך במשך 10 דקות בערך..
7
מוציאים ושופכים מעל מרוטב השמנת, מפזרים מעל קצת גבינה מגורדת ומכניסים שוב לתנור להזהבה..