ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להכנת הסלט
-
-
-
-
-
-
פלפל ירוק חריף - לפי הטעם
-
-
לתיבול
-
-
-
-
-
-
בנוסף: צ׳יפס טורטייה או כל סוג קרקרים אחר שאוהבים.
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הבצל הלבן, הבצל הסגול, הפלפל החריף והעגבניות הקלופות לקוביות קטנות , לקצוץ את הכוסברה , לחצות את האבוקדו ולחתוך לקוביות קטנות - לערבב הכל בקערה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, מיץ ליים ושמן זית . לסדר יפה בצלחת ולהגיש :) אפשר ורצוי לפזר מלמעלה רוטב חריף (לדוגמא טבסקו)..
-
2
ממליצה להכפיל כמויות !.
1
לחתוך את הבצל הלבן, הבצל הסגול, הפלפל החריף והעגבניות הקלופות לקוביות קטנות , לקצוץ את הכוסברה , לחצות את האבוקדו ולחתוך לקוביות קטנות - לערבב הכל בקערה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, מיץ ליים ושמן זית . לסדר יפה בצלחת ולהגיש :) אפשר ורצוי לפזר מלמעלה רוטב חריף (לדוגמא טבסקו)..
2
ממליצה להכפיל כמויות !.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים