לןגן

גוואקמולי מהמטבח המקסיקני בנוסח משודרג 🥑🥑

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 20/03/2017 | 22:20
גוואקמולי מהמטבח המקסיקני בנוסח משודרג 🥑🥑

תקציר המתכון: מושלם לאירוח , נישנוש או סתם פינוק 😍❤

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הסלט

לתיבול

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל הלבן, הבצל הסגול, הפלפל החריף והעגבניות הקלופות לקוביות קטנות , לקצוץ את הכוסברה , לחצות את האבוקדו ולחתוך לקוביות קטנות - לערבב הכל בקערה, לתבל במעט מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, מיץ ליים ושמן זית . לסדר יפה בצלחת ולהגיש :) אפשר ורצוי לפזר מלמעלה רוטב חריף (לדוגמא טבסקו).

  2. ממליצה להכפיל כמויות !