ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הכרובית עד שהעלים נפרדים מהכרוב..
-
2
לטגן בצל ולהעביר לקערה..
-
3
בקערה להוסיף גם את האורז שעבר חצי בישול, רסק בינוני, א. מרק ופלפל..
-
4
ולערבב..
-
5
למלא את העלי כרוב (אם העלה גדול לחצות אותו) להוריד עם סכין את הגבעול מלמטה להניח מעל מהמלית ולגלגל לא לשכוח לסגור מהצדדים לאמצע. .
-
6
בסיר לפרוס בצל לרצועות להוסיף עגבניות קצוצות ומעט שמן מעל..
-
7
לסדר מעל את הכרוב הממולא. .
-
8
בנפרד להכין קערה עם רסק, מים, א. מרק לערבב ולשפוך על הכל..
-
9
לכסות את הסיר לתת רתיחה של כ20 דק להנמיח את האש ולתת בישול של כשעה על אש נמוכה. .
1
לבשל את הכרובית עד שהעלים נפרדים מהכרוב..
2
לטגן בצל ולהעביר לקערה..
3
בקערה להוסיף גם את האורז שעבר חצי בישול, רסק בינוני, א. מרק ופלפל..
4
ולערבב..
5
למלא את העלי כרוב (אם העלה גדול לחצות אותו) להוריד עם סכין את הגבעול מלמטה להניח מעל מהמלית ולגלגל לא לשכוח לסגור מהצדדים לאמצע. .
6
בסיר לפרוס בצל לרצועות להוסיף עגבניות קצוצות ומעט שמן מעל..
7
לסדר מעל את הכרוב הממולא. .
8
בנפרד להכין קערה עם רסק, מים, א. מרק לערבב ולשפוך על הכל..
9
לכסות את הסיר לתת רתיחה של כ20 דק להנמיח את האש ולתת בישול של כשעה על אש נמוכה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים