קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לבשל את הכרובית עד שהעלים נפרדים מהכרוב.
לטגן בצל ולהעביר לקערה.
בקערה להוסיף גם את האורז שעבר חצי בישול, רסק בינוני, א. מרק ופלפל.
ולערבב.
למלא את העלי כרוב (אם העלה גדול לחצות אותו) להוריד עם סכין את הגבעול מלמטה להניח מעל מהמלית ולגלגל לא לשכוח לסגור מהצדדים לאמצע.
בסיר לפרוס בצל לרצועות להוסיף עגבניות קצוצות ומעט שמן מעל.
לסדר מעל את הכרוב הממולא.
בנפרד להכין קערה עם רסק, מים, א. מרק לערבב ולשפוך על הכל.
לכסות את הסיר לתת רתיחה של כ20 דק להנמיח את האש ולתת בישול של כשעה על אש נמוכה.