ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לערבב בקערה את הבצק-הוא דליל יחסית..
-
2
לתת תפיחה 30 דק.
-
3
לערבב שוב ולהתפיח 20 דק לערך. להעביר לבקבוק לחיץ. על מנת שיהיה קל ליצור ספירלה..
-
4
לחמם בסיר שמן עמוק .
-
5
וליצור ספירלות.👺💀😈.
-
6
לסירופ:.
-
7
להרתיח כוס וחצי מים עם כוס סוכר ומעט מיץ לימון. ולטבול . לפזר סוכריות למי שאוהב...
-
8
חג שמח😎💛.
1
לערבב בקערה את הבצק-הוא דליל יחסית..
2
לתת תפיחה 30 דק.
3
לערבב שוב ולהתפיח 20 דק לערך. להעביר לבקבוק לחיץ. על מנת שיהיה קל ליצור ספירלה..
4
לחמם בסיר שמן עמוק .
5
וליצור ספירלות.👺💀😈.
6
לסירופ:.
7
להרתיח כוס וחצי מים עם כוס סוכר ומעט מיץ לימון. ולטבול . לפזר סוכריות למי שאוהב...
8
חג שמח😎💛.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים