לןגן

זינגולה שבלולי בצק

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 01/03/2017 | 17:02
זינגולה שבלולי בצק

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את הבצק-הוא דליל יחסית.

  2. לתת תפיחה 30 דק

  3. לערבב שוב ולהתפיח 20 דק לערך. להעביר לבקבוק לחיץ. על מנת שיהיה קל ליצור ספירלה.

  4. לחמם בסיר שמן עמוק

  5. וליצור ספירלות.👺💀😈

  6. לסירופ:

  7. להרתיח כוס וחצי מים עם כוס סוכר ומעט מיץ לימון. ולטבול . לפזר סוכריות למי שאוהב..

  8. חג שמח😎💛