ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להכנת הרוטב
-
-
-
-
-
רבע כפית מלח- אולי טיפה יותר
-
-
פסטה
-
1 חבילה פסטה - כל סוג שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
להרתיח פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולסנן מהמים. (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה שאוהבים) .
-
2
להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם.
-
3
לבשל את הרוטב כ-2 דקות בסיר ולהוסיף את הפסטה. .
-
4
לערבב היטב ולבשל כ-4-5 דקות - מדיי פעם לערבב .
-
5
להגיש חם ובתאבון.
1
להרתיח פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן ולסנן מהמים. (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה שאוהבים) .
2
להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם.
3
לבשל את הרוטב כ-2 דקות בסיר ולהוסיף את הפסטה. .
4
לערבב היטב ולבשל כ-4-5 דקות - מדיי פעם לערבב .
5
להגיש חם ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים