6 פלפל אדום יבש חריף (נקרא גם סודנייה) - מי שאוהב פחות יכול להפחית .
קופסה קטנה רסק עגבניות
חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור , חצי כפית כורכום
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1
לשטוף את הזיתים ולהרתיח בסיר קטן יחד עם כוס וחצי מים למשך 2-3 דקות ולסנן מהמים..
2
בסיר נפרד לטגן את השוקיי עוף, שיני שום שלמות, העגבניות ופלפל אדום יבש למשך 5 דקות עד להזהבה, לאחר מכן לשפוך 2 כוסות מים רותחים ולבשל במשך 15 דקות . בקערה קטנה לשים כוס מים רותחים ואת הרסק העגבניות לערבב היטב , לשפוך לסיר ולתבל..
3
לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הזיתים ורצועות מחצי לימון . .
4
לבשל כ-20 דקות על אש בינונית, להוסיף רצועות פלפל אדום לערבב ולהנמיך את האש , לבשל עוד 5 דקות . .
5
להגיש חם ובתאבון 😊.
1
לשטוף את הזיתים ולהרתיח בסיר קטן יחד עם כוס וחצי מים למשך 2-3 דקות ולסנן מהמים..
2
בסיר נפרד לטגן את השוקיי עוף, שיני שום שלמות, העגבניות ופלפל אדום יבש למשך 5 דקות עד להזהבה, לאחר מכן לשפוך 2 כוסות מים רותחים ולבשל במשך 15 דקות . בקערה קטנה לשים כוס מים רותחים ואת הרסק העגבניות לערבב היטב , לשפוך לסיר ולתבל..
3
לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הזיתים ורצועות מחצי לימון . .
4
לבשל כ-20 דקות על אש בינונית, להוסיף רצועות פלפל אדום לערבב ולהנמיך את האש , לבשל עוד 5 דקות . .