100 גרם פטריות שימג'י או פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
כוס עלי כוסברה קצוצה גס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1
מכניסים לסיר בישול את הבצל הקצוץ גס, הגזרים, הסלרי, השום, הג'ינג'ר, תבלין הצ'ילי, שורש הסלרי וכוכבי האניס. יוצקים את המים לסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים לסיר את שאר החומרים ומבשלים כ-10 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה. מעבירים את המרק לקערות הגשה ומגישים חם. .
2
חורף חם ובריא לכולם מלילך:).
1
מכניסים לסיר בישול את הבצל הקצוץ גס, הגזרים, הסלרי, השום, הג'ינג'ר, תבלין הצ'ילי, שורש הסלרי וכוכבי האניס. יוצקים את המים לסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים לסיר את שאר החומרים ומבשלים כ-10 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה. מעבירים את המרק לקערות הגשה ומגישים חם. .