לןגן

מרק שורשים אסייתי

מאת: לילך טייב, פורסם: 03/01/2017 | 19:01
מרק שורשים אסייתי

תקציר המתכון: מרק טעים, בריא ועשיר בכל טוב

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר בישול את הבצל הקצוץ גס, הגזרים, הסלרי, השום, הג'ינג'ר, תבלין הצ'ילי, שורש הסלרי וכוכבי האניס. יוצקים את המים לסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים לסיר את שאר החומרים ומבשלים כ-10 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הכוסברה. מעבירים את המרק לקערות הגשה ומגישים חם.

  2. חורף חם ובריא לכולם מלילך:)