אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,058
צפיות

סופגניות טעימות קטנות וקלילות

המתכון של
סופגניות טעימות קטנות וקלילות

מתכון נפלא קל לעשייה וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג קמח
  • כפית שטוחה אבקת אפייה
  • כף שטוחה שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 1/2 2 כפות שמן
  • גרדת לימון או תפוז
  • כף ברנדי או וויסקי
  • 1 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    לקערת המיקסר לנפות את הקמח עם אבקת האפייה.


  • 2

    להוסיף את השמרים והסוכר ולערבב עם וו הלישה.


  • 3

    בקערה נפרדת לשים את השמן ברנדי ביצה גרדת לימון והמים לערבב ולהוסיף לקערת המיקסר.


  • 4

    ללוש חמש דקות להוסיף טיפ טיפונת מלח להמשיך ללוש עוד 2 דקות .


  • 5

    לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת להניח בפינה חמימה.


  • 6

    להתפתח עד להכפלת הבצק.


  • 7

    לקמח את השיש להוציא את הבצק לקפל להוצאת הנפח לרדד לעובי אחד וחצי ס"מ לקרוץ עיגולים קטנים.


  • 8

    לשים על מנג'טים או.


  • 9

    לחתוך נייר אפייה לחתיכות רצויות לקמח את נייר אפייה להניח את העיגולים שקרצנו על הנייר לשים במקום חמים להתפחה של שעה .


  • 10

    לחמם שמן בסיר שטוח ורחב ולטגן בשמן בגובה 2 ס"מ.


  • 11

    להוציא למסננת.


  • 12

    ניתן למלא בריבה .


  • 13

    בממרח שוקולד .


  • 14

    לפזר סוכר.


  • 15

    או לקשט בשוקולד מומס במיקרוגל .


  • 16

    200 גרם שוקולד חתוך לקוביות 4 כפות חלב.


  • 17

    קוביית חמאה למיקרוגל .


  • 18

    לחצי דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס לעוד חצי דקה .


  • 19

    ניתן לצפות בקרם סוכר.


  • 20

    1 שקית אבקת סוכר.


  • 21

    בין 11/2 ל 2 כפות כפות מים 1/2 כפית מיץ לימון.


  • 22

    להוסיף כף לערבב היטב ואז להוסיף לפי הצורך את המים.


  • 23

    בהצלחה.


  • 24

    חנוכה שמח.


1

לקערת המיקסר לנפות את הקמח עם אבקת האפייה.


2

להוסיף את השמרים והסוכר ולערבב עם וו הלישה.


3

בקערה נפרדת לשים את השמן ברנדי ביצה גרדת לימון והמים לערבב ולהוסיף לקערת המיקסר.


4

ללוש חמש דקות להוסיף טיפ טיפונת מלח להמשיך ללוש עוד 2 דקות .


5

לכסות בניילון נצמד ומעל מגבת להניח בפינה חמימה.


6

להתפתח עד להכפלת הבצק.


7

לקמח את השיש להוציא את הבצק לקפל להוצאת הנפח לרדד לעובי אחד וחצי ס"מ לקרוץ עיגולים קטנים.


8

לשים על מנג'טים או.


9

לחתוך נייר אפייה לחתיכות רצויות לקמח את נייר אפייה להניח את העיגולים שקרצנו על הנייר לשים במקום חמים להתפחה של שעה .


10

לחמם שמן בסיר שטוח ורחב ולטגן בשמן בגובה 2 ס"מ.


11

להוציא למסננת.


12

ניתן למלא בריבה .


13

בממרח שוקולד .


14

לפזר סוכר.


15

או לקשט בשוקולד מומס במיקרוגל .


16

200 גרם שוקולד חתוך לקוביות 4 כפות חלב.


17

קוביית חמאה למיקרוגל .


18

לחצי דקה להוציא לערבב ואם יש צורך להכניס לעוד חצי דקה .


19

ניתן לצפות בקרם סוכר.


20

1 שקית אבקת סוכר.


21

בין 11/2 ל 2 כפות כפות מים 1/2 כפית מיץ לימון.


22

להוסיף כף לערבב היטב ואז להוסיף לפי הצורך את המים.


23

בהצלחה.


24

חנוכה שמח.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים