1 כף תבלין לגריל עוף או 1 כף תבלין לפרגיות או 1 כף תבלין לשיפודים (מה שאוהבים).
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף במלח).
1 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית כורכום.
1/2 כפית מלח.
1/4 כפית פפריקה חריפה (אופציה לאוהבי החריף)
3-4 כפות מים חמים.
אופן ההכנה
1
מניחים את חזה העוף בקערה גדולה .
2
בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, התבלינים והמים עד לתערובת אחידה, שופכים את תערובת התבלינים על חזה העוף ומשרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהעוף יספוג את כל הטעמים).
3
מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים, צורבים את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים, נזהרים לא לייבש את חזה העוף.
4
מניחים בצלחת על נייר סופג .
5
הגישו עם סלט, אורז, פירה כל אחד מה שהוא אוהב.
6
כדאי נסו יותר בריא משניצל וטעיםםם לא פחות.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מניחים את חזה העוף בקערה גדולה .
2
בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, התבלינים והמים עד לתערובת אחידה, שופכים את תערובת התבלינים על חזה העוף ומשרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהעוף יספוג את כל הטעמים).
3
מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים, צורבים את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים, נזהרים לא לייבש את חזה העוף.