1 כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית מלח).
1 כפית מלח.
1 כפית פלפל שחור.
1/2 חצי כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף (אפשר לוותר).
אופן ההכנה
1
מחממים תנור אפייה ל- 200 מעלות טורבו. .
2
להרתיח מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי ופרחי הכרובית לבישול של 5 דקות.
3
לסנן היטב, לקרר כמה דקות.
4
להעביר את פרחי הברוקולי והכרובית לקערה גדולה, לשים את השמן, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי והכרובית ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן .
5
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 25 דקות. (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית והברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק).
6
הגישו עם טחינה ירוקה הכי טעיםםם!!!.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחממים תנור אפייה ל- 200 מעלות טורבו. .
2
להרתיח מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי ופרחי הכרובית לבישול של 5 דקות.
3
לסנן היטב, לקרר כמה דקות.
4
להעביר את פרחי הברוקולי והכרובית לקערה גדולה, לשים את השמן, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי והכרובית ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן .
5
להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 25 דקות. (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית והברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק).