לןגן

חזה עוף צרוב על מחבת פסים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/11/2017 | 19:31
חזה עוף צרוב על מחבת פסים של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללק ת'אצבעות, טעיםםםם, דיאטטי, צרוב מבחוץ ורך מבפנים, מתובל ברוטב עסיסי, מהיר הכנה

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את חזה העוף בקערה גדולה

  2. בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, התבלינים והמים עד לתערובת אחידה, שופכים את תערובת התבלינים על חזה העוף ומשרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות עד שהעוף יספוג את כל הטעמים)

  3. מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים, צורבים את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים, נזהרים לא לייבש את חזה העוף

  4. מניחים בצלחת על נייר סופג

  5. הגישו עם סלט, אורז, פירה כל אחד מה שהוא אוהב

  6. כדאי נסו יותר בריא משניצל וטעיםםם לא פחות

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה