לןגן

כרובית וברוקולי בתנור - של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 03/06/2017 | 12:43
כרובית וברוקולי בתנור - של סבתא לאה

תקציר המתכון: יש יותר טעים מירקות בתנור עם שמן זית - 5 דקות עבודה ויש לכם את זה.

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל- 200 מעלות טורבו.

  2. להרתיח מים + כף מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי ופרחי הכרובית לבישול של 5 דקות

  3. לסנן היטב, לקרר כמה דקות

  4. להעביר את פרחי הברוקולי והכרובית לקערה גדולה, לשים את השמן, התבלינים ולעסות היטב בעדינות עם הידיים ככה שפרחי הברוקולי והכרובית ייעטפו היטב בתבלינים ובשמן

  5. להעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ- 25 דקות. (ממליצה בעזרת סכין חדה לבדוק שאכן פרחי הכרובית והברוקולי אפויים היטב, הסכין צריכה לעבור חלק)

  6. הגישו עם טחינה ירוקה הכי טעיםםם!!!

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה