מרתיחים קומקום מלא במים ושופכים את המים על התפוחי אדמה שיכסו אותם,
מוסיפים את השמן קנולה ומבשלים על אש בינונית/גדולה כ-40 ד׳ק עד שכמות המים הופחתה בחצי והתפוחי אדמה נהיו רכים.
3
מועכים את התפוחי אדמה המבושלים עם המחמאה, המלח והמים בהם התבשלו התפוחי אדמה(לא חייב להוסיף את כל המים ניתן להוסיף מעט מהכמות).
4
אחרי שמעכת הכל היטב ביחד תערבלי הכל היטב עוד כמה פעמים במיקסר כך הפירה יצא יותר אוורירי ויותר טעים.
5
*המחמאה/מרגרינה היא זאת שנותנת לפירה את הטעם החלבי.
1
מעבירים את התפוחי אדמה החתוכים לסיר.
2
מרתיחים קומקום מלא במים ושופכים את המים על התפוחי אדמה שיכסו אותם,
מוסיפים את השמן קנולה ומבשלים על אש בינונית/גדולה כ-40 ד׳ק עד שכמות המים הופחתה בחצי והתפוחי אדמה נהיו רכים.
3
מועכים את התפוחי אדמה המבושלים עם המחמאה, המלח והמים בהם התבשלו התפוחי אדמה(לא חייב להוסיף את כל המים ניתן להוסיף מעט מהכמות).
4
אחרי שמעכת הכל היטב ביחד תערבלי הכל היטב עוד כמה פעמים במיקסר כך הפירה יצא יותר אוורירי ויותר טעים.
5
*המחמאה/מרגרינה היא זאת שנותנת לפירה את הטעם החלבי.