לןגן

פירה פרווה אוורירי וטעים

מאת: Anya Mazon, פורסם: 30/11/2015 | 03:33
פירה פרווה אוורירי וטעים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים את התפוחי אדמה החתוכים לסיר

  2. מרתיחים קומקום מלא במים ושופכים את המים על התפוחי אדמה שיכסו אותם, מוסיפים את השמן קנולה ומבשלים על אש בינונית/גדולה כ-40 ד׳ק עד שכמות המים הופחתה בחצי והתפוחי אדמה נהיו רכים

  3. מועכים את התפוחי אדמה המבושלים עם המחמאה, המלח והמים בהם התבשלו התפוחי אדמה(לא חייב להוסיף את כל המים ניתן להוסיף מעט מהכמות)

  4. אחרי שמעכת הכל היטב ביחד תערבלי הכל היטב עוד כמה פעמים במיקסר כך הפירה יצא יותר אוורירי ויותר טעים

  5. *המחמאה/מרגרינה היא זאת שנותנת לפירה את הטעם החלבי