אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

1,147
צפיות

כרובית אפויה עם ירקות וגבינה

המתכון של
כרובית אפויה עם ירקות וגבינה

  • קטגוריהראשונות
  • מספר מנות2 מנות
  • זמן הכנה35 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 2 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 יחידה כרובית קטנה
  • 1 כף שמן זית
  • לפי הטעם טיפות מלח
  • 1 יחידה בצל לבן פרוס
  • 1 יחידה גמבה אדומה/ירוקה חתוכה לרצועות
  • 5 שיניי שום
  • 4 פרוסות יחידות גבינה סקנדינבית(לגלגל לגליל)
  • 1 כף אבקת מרק ירקות
  • 6 כפות גבינה לבנה
  • 3 כפות גבינת עמק מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הכרובית עם כף שמן ומלח עד להתרככות וניקוי הכרובית.


  • 2

    לסנן אותה מהמים ולחמם את התנור.


  • 3

    להכניס לתוך הכרובית את הירקות והגבינה למרח גבינה לבנה על כל הכרובית לפזר מעל את האבקת מרק ירקות ואת הגבינה המגורדת.


  • 4

    להכניס לתנור עד לבעבוע הגבינה והזהבת הכרובית.


  • 5

    בתאבון.


1

מבשלים את הכרובית עם כף שמן ומלח עד להתרככות וניקוי הכרובית.


2

לסנן אותה מהמים ולחמם את התנור.


3

להכניס לתוך הכרובית את הירקות והגבינה למרח גבינה לבנה על כל הכרובית לפזר מעל את האבקת מרק ירקות ואת הגבינה המגורדת.


4

להכניס לתנור עד לבעבוע הגבינה והזהבת הכרובית.


5

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים