לןגן

כרובית אפויה עם ירקות וגבינה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 29/08/2015 | 23:49
כרובית אפויה עם ירקות וגבינה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הכרובית עם כף שמן ומלח עד להתרככות וניקוי הכרובית

  2. לסנן אותה מהמים ולחמם את התנור

  3. להכניס לתוך הכרובית את הירקות והגבינה למרח גבינה לבנה על כל הכרובית לפזר מעל את האבקת מרק ירקות ואת הגבינה המגורדת

  4. להכניס לתנור עד לבעבוע הגבינה והזהבת הכרובית

  5. בתאבון