הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1.חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄..
2. טיגון הירקות:.
מחממים שמן זית בסיר ווק גדול 🫒.
מוסיפים את כל הירקות, השעועית, האפונה והברוקולי 🥦🫛🟢.
⚠️ זה נראה המון ירקות, אבל הם מצטמצמים בזמן הבישול..
מערבבים ומקפיצים כ־15 דקות 🔥.
3. תיבול הירקות:.
מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב סויה ורוטב צ’ילי 🌶️🍶.
מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים ומצופים ברוטב 🥄.
4. טיגון העוף:.
מערבבים את רצועות העוף עם חצי כוס רוטב טריאקי 🍗🍶.
מטגנים עד להזהבה יפה 🔥.
5. איחוד המנה:.
מוסיפים את העוף לווק עם הירקות 🍗🥦🧅🥕.
מוסיפים את האטריות המבושלות 🍜 ומערבבים שוב.
אפשר להוסיף עוד רוטב טריאקי לפי הטעם 🍶.
צורת הגשה:.
להגיש חם, עם שומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ מעל 🌿✨.