אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

269
צפיות

מוקפץ עם ירקות ורצועות עוף ברוטב מתוק

המתכון של
מוקפץ עם ירקות ורצועות עוף ברוטב מתוק

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 🍜 מוקפץ עם ירקות ורצועות עוף ברוטב מתוק
  • חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄.
  • ¼ כוס שמן זית 🫒
  • 1½ ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות 🍗
  • 3 בצלים סגולים 🧅
  • ראש שום קצוץ גס🧄
  • 2 חבילות בצל ירוק 🌿
  • 2 גמבות אדומות 🫑
  • 2 גמבות צהובות 🟡
  • 2 פלפלים ירוקים 🫑
  • 2 קישואים רגילים 🥒
  • 2 קישואי זוקיני 🥒
  • 3 גזרים 🥕
  • 3 כוסות כרוב לבן קצוץ 🥬
  • 2 סלסלאות פטריות שמפיניון 🍄
  • 3 כוסות שעועית ירוקה 🫛
  • 2 כוסות אפונה 🟢
  • 200 גרם ברוקולי 🥦
  • חבילת אטריות רחבות (מבושלות) 🍜
  • 2 כוסות רוטב טריאקי 🍶
  • ½ כוס רוטב סויה 🥢
  • 2 כוסות רוטב צ’ילי מתוק 🌶️
  • 👩‍🍳1) אופן ההכנה:
  • 🛒 מצרכים:
אופן ההכנה
  • 1

    1.חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄..


  • 2

    2. טיגון הירקות:.


  • 3

    מחממים שמן זית בסיר ווק גדול 🫒.


  • 4

    מוסיפים את כל הירקות, השעועית, האפונה והברוקולי 🥦🫛🟢.


  • 5

    ⚠️ זה נראה המון ירקות, אבל הם מצטמצמים בזמן הבישול..


  • 6

    מערבבים ומקפיצים כ־15 דקות 🔥.


  • 7

    3. תיבול הירקות:.


  • 8

    מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב סויה ורוטב צ’ילי 🌶️🍶.


  • 9

    מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים ומצופים ברוטב 🥄.


  • 10

    4. טיגון העוף:.


  • 11

    מערבבים את רצועות העוף עם חצי כוס רוטב טריאקי 🍗🍶.


  • 12

    מטגנים עד להזהבה יפה 🔥.


  • 13

    5. איחוד המנה:.


  • 14

    מוסיפים את העוף לווק עם הירקות 🍗🥦🧅🥕.


  • 15

    מוסיפים את האטריות המבושלות 🍜 ומערבבים שוב.


  • 16

    אפשר להוסיף עוד רוטב טריאקי לפי הטעם 🍶.


  • 17

    צורת הגשה:.


  • 18

    להגיש חם, עם שומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ מעל 🌿✨.


1

1.חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄..


2

2. טיגון הירקות:.


3

מחממים שמן זית בסיר ווק גדול 🫒.


4

מוסיפים את כל הירקות, השעועית, האפונה והברוקולי 🥦🫛🟢.


5

⚠️ זה נראה המון ירקות, אבל הם מצטמצמים בזמן הבישול..


6

מערבבים ומקפיצים כ־15 דקות 🔥.


7

3. תיבול הירקות:.


8

מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב סויה ורוטב צ’ילי 🌶️🍶.


9

מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים ומצופים ברוטב 🥄.


10

4. טיגון העוף:.


11

מערבבים את רצועות העוף עם חצי כוס רוטב טריאקי 🍗🍶.


12

מטגנים עד להזהבה יפה 🔥.


13

5. איחוד המנה:.


14

מוסיפים את העוף לווק עם הירקות 🍗🥦🧅🥕.


15

מוסיפים את האטריות המבושלות 🍜 ומערבבים שוב.


16

אפשר להוסיף עוד רוטב טריאקי לפי הטעם 🍶.


17

צורת הגשה:.


18

להגיש חם, עם שומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ מעל 🌿✨.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים