לןגן

מוקפץ עם ירקות ורצועות עוף ברוטב מתוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/10/2025 | 08:41
מוקפץ עם ירקות ורצועות עוף ברוטב מתוק

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

👩‍🍳1) אופן ההכנה:

🛒 מצרכים:

אופן הכנה

  1. 1.חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄.

  2. 2. טיגון הירקות:

  3. מחממים שמן זית בסיר ווק גדול 🫒

  4. מוסיפים את כל הירקות, השעועית, האפונה והברוקולי 🥦🫛🟢

  5. ⚠️ זה נראה המון ירקות, אבל הם מצטמצמים בזמן הבישול.

  6. מערבבים ומקפיצים כ־15 דקות 🔥

  7. 3. תיבול הירקות:

  8. מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב סויה ורוטב צ’ילי 🌶️🍶

  9. מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים ומצופים ברוטב 🥄

  10. 4. טיגון העוף:

  11. מערבבים את רצועות העוף עם חצי כוס רוטב טריאקי 🍗🍶

  12. מטגנים עד להזהבה יפה 🔥

  13. 5. איחוד המנה:

  14. מוסיפים את העוף לווק עם הירקות 🍗🥦🧅🥕

  15. מוסיפים את האטריות המבושלות 🍜 ומערבבים שוב

  16. אפשר להוסיף עוד רוטב טריאקי לפי הטעם 🍶

  17. צורת הגשה:

  18. להגיש חם, עם שומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ מעל 🌿✨