תקציר המתכון: כל מילה מיותרת
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1.חותכים במעבד מזון את הבצל, הגמבות, הגזר, הקישואים, הזוקיני, הפטריות, הכרוב והשום 🧅🥕🥒🍄🥬🧄.
2. טיגון הירקות:
מחממים שמן זית בסיר ווק גדול 🫒
מוסיפים את כל הירקות, השעועית, האפונה והברוקולי 🥦🫛🟢
⚠️ זה נראה המון ירקות, אבל הם מצטמצמים בזמן הבישול.
מערבבים ומקפיצים כ־15 דקות 🔥
3. תיבול הירקות:
מוסיפים רוטב טריאקי, רוטב סויה ורוטב צ’ילי 🌶️🍶
מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים ומצופים ברוטב 🥄
4. טיגון העוף:
מערבבים את רצועות העוף עם חצי כוס רוטב טריאקי 🍗🍶
מטגנים עד להזהבה יפה 🔥
5. איחוד המנה:
מוסיפים את העוף לווק עם הירקות 🍗🥦🧅🥕
מוסיפים את האטריות המבושלות 🍜 ומערבבים שוב
אפשר להוסיף עוד רוטב טריאקי לפי הטעם 🍶
צורת הגשה:
להגיש חם, עם שומשום קלוי או בצל ירוק קצוץ מעל 🌿✨