אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

518
צפיות

כבדי עוף ובירה קסטיל רובוס

המתכון של
כבדי עוף ובירה קסטיל רובוס

מנה מטריפה

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 קילו כבדי עוף צלוים
  • 3 כפות שמן
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לשרוכים
  • 1 כף גדושה של קמח מנופה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף סוכר חום
  • 4 כפות מיץ לימון טבעי
  • 1 כוס בירה קסטיל רובוס
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצלים בשמן עד רכות ושקיפות ביחד עם הסוכר החום..


  • 2

    להוסיף את הכבדים שצלינו ל4 דקות..


  • 3

    להוסיף את הפפריקה והקמח ולערבב בעדינות שהכבדים ישארו בשלמותם..


  • 4

    ואז בהדרגה להוסיף את הבירה ולחכות עד שהיא תבעבע מעט ואז.


  • 5

    את המלח ופילפל וכמובן בסוף את מיץ הלימון לכסות ל6 דקות וזה מוכן להגשה ..בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


1

לטגן את הבצלים בשמן עד רכות ושקיפות ביחד עם הסוכר החום..


2

להוסיף את הכבדים שצלינו ל4 דקות..


3

להוסיף את הפפריקה והקמח ולערבב בעדינות שהכבדים ישארו בשלמותם..


4

ואז בהדרגה להוסיף את הבירה ולחכות עד שהיא תבעבע מעט ואז.


5

את המלח ופילפל וכמובן בסוף את מיץ הלימון לכסות ל6 דקות וזה מוכן להגשה ..בהצלחה אורה🌹🌹🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים