לןגן

כבדי עוף ובירה קסטיל רובוס

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/03/2024 | 17:49
כבדי עוף ובירה קסטיל רובוס

תקציר המתכון: מנה מטריפה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצלים בשמן עד רכות ושקיפות ביחד עם הסוכר החום.

  2. להוסיף את הכבדים שצלינו ל4 דקות.

  3. להוסיף את הפפריקה והקמח ולערבב בעדינות שהכבדים ישארו בשלמותם.

  4. ואז בהדרגה להוסיף את הבירה ולחכות עד שהיא תבעבע מעט ואז

  5. את המלח ופילפל וכמובן בסוף את מיץ הלימון לכסות ל6 דקות וזה מוכן להגשה ..בהצלחה אורה🌹🌹🌹