תקציר המתכון: מנה מטריפה
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לטגן את הבצלים בשמן עד רכות ושקיפות ביחד עם הסוכר החום.
להוסיף את הכבדים שצלינו ל4 דקות.
להוסיף את הפפריקה והקמח ולערבב בעדינות שהכבדים ישארו בשלמותם.
ואז בהדרגה להוסיף את הבירה ולחכות עד שהיא תבעבע מעט ואז
את המלח ופילפל וכמובן בסוף את מיץ הלימון לכסות ל6 דקות וזה מוכן להגשה ..בהצלחה אורה🌹🌹🌹