אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מנות ראשונות

10,610
צפיות

בלינצ'ס ממולא בבשר ברוטב פיטריות כשר לפסח

המתכון של
בלינצ'ס ממולא בבשר ברוטב פיטריות כשר לפסח

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *בלינצ'ס ממולא בחזה עוף*
  • *כשר לפסח*
  • כוס מדידה חד פעמית קרה
  • כמות 7 יחידות
  • 3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 כוס מים
  • 4 ביצים
  • כף שמן
  • 1/4 כפית מלח
  • לטרוף במטרפה או לערבב במיקסר לפי הסדר
  • ביצים מלח מים שמן להוסיף בהדרגה את הקמח תפוחי אדמה עד לקבלת עיסה חלקה
  • לחמם מחבת טפלון
  • למרוח עם נייר מגבת את המחבת לשפוך מוזגים עם מצקת שיכבה דקה מסובבים את המחבת לפיזור הבלילה מטגנים 2 דקות מכל צד
  • *
אופן ההכנה
  • 1

    מילוי* .


  • 2

    1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות .


  • 3

    2 בצלים קצוצים .


  • 4

    1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות .


  • 5

    תבלין לקציצות /שוארמה .


  • 6

    פיטרוזליה קצוצה .


  • 7

    מלח.


  • 8

    שמן .


  • 9

    להשחים את הבצל להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כ-5 דקות להוסיף את החזה עוף לתבל ולבשל בסיר מכוסה עד להתרככות ( אין צורך להוסיף מים ) .


  • 10

    *רוטב פיטריות*.


  • 11

    2 בצלים חתוכים לרצועות .


  • 12

    קופסאת פיטריות חתוכות.


  • 13

    1-1/2 כוסות מים.


  • 14

    1 כף אבקת מרק פיטריות .


  • 15

    1/2 כף אבקת מרק בצל (לא חובה) .


  • 16

    כורכום .


  • 17

    כמון.


  • 18

    מלח .


  • 19

    שמן .


  • 20

    להזהיב את הבצל עם שמן .


  • 21

    להוסיף את הפיטריות ולטגן 5 דקות .


  • 22

    לערבב את המרק פיטריות והבצל עם המים להוסיף לסיר לתבל ולבשל 10 דקות נוספות .


  • 23

    לקרר את הבלינצ'ס .


  • 24

    לשים בקצה כף מילוי לקפל משני קצוות ולגלגל .


  • 25

    לשפוך מעל את הרוטב .


  • 26

    לפזר פיטרוזליה קצוצה .


  • 27

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

מילוי* .


2

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות .


3

2 בצלים קצוצים .


4

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות .


5

תבלין לקציצות /שוארמה .


6

פיטרוזליה קצוצה .


7

מלח.


8

שמן .


9

להשחים את הבצל להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כ-5 דקות להוסיף את החזה עוף לתבל ולבשל בסיר מכוסה עד להתרככות ( אין צורך להוסיף מים ) .


10

*רוטב פיטריות*.


11

2 בצלים חתוכים לרצועות .


12

קופסאת פיטריות חתוכות.


13

1-1/2 כוסות מים.


14

1 כף אבקת מרק פיטריות .


15

1/2 כף אבקת מרק בצל (לא חובה) .


16

כורכום .


17

כמון.


18

מלח .


19

שמן .


20

להזהיב את הבצל עם שמן .


21

להוסיף את הפיטריות ולטגן 5 דקות .


22

לערבב את המרק פיטריות והבצל עם המים להוסיף לסיר לתבל ולבשל 10 דקות נוספות .


23

לקרר את הבלינצ'ס .


24

לשים בקצה כף מילוי לקפל משני קצוות ולגלגל .


25

לשפוך מעל את הרוטב .


26

לפזר פיטרוזליה קצוצה .


27

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים