קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מילוי*
1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים קצוצים
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
תבלין לקציצות /שוארמה
פיטרוזליה קצוצה
מלח
שמן
להשחים את הבצל להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כ-5 דקות להוסיף את החזה עוף לתבל ולבשל בסיר מכוסה עד להתרככות ( אין צורך להוסיף מים )
*רוטב פיטריות*
2 בצלים חתוכים לרצועות
קופסאת פיטריות חתוכות
1-1/2 כוסות מים
1 כף אבקת מרק פיטריות
1/2 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)
כורכום
כמון
מלח
שמן
להזהיב את הבצל עם שמן
להוסיף את הפיטריות ולטגן 5 דקות
לערבב את המרק פיטריות והבצל עם המים להוסיף לסיר לתבל ולבשל 10 דקות נוספות
לקרר את הבלינצ'ס
לשים בקצה כף מילוי לקפל משני קצוות ולגלגל
לשפוך מעל את הרוטב
לפזר פיטרוזליה קצוצה
בהצלחה נועם זיגדון 💞