הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, שמן ומערבלים מוסיפים את המלח מערבלים ומוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך הנפרד מדפנות הקערה..
2
מניחים לתפיחה כשעה או עד להגדלת הנפח..
3
בינתיים מכינים את המילוי:.
4
מבשלים את החומוס כשעה עד שהחומוס מתרכך..
5
טוחנים את החומוס במעבד מזון ושמים בקערה, מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומוסיפים לחומוס, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ותבלינים מערבבים טועמים ומשפרים טעם..
6
לאחר תפיחת הבצק מחלקים את הבצק לכדורים ומרדדים כל כדור לעיגול ממלאים בכמות נדיבה מהמילוי סוגרים לצורת סהרון ומטגנים בשמן חם עד להזהבה..
1
הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, שמן ומערבלים מוסיפים את המלח מערבלים ומוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך הנפרד מדפנות הקערה..
2
מניחים לתפיחה כשעה או עד להגדלת הנפח..
3
בינתיים מכינים את המילוי:.
4
מבשלים את החומוס כשעה עד שהחומוס מתרכך..
5
טוחנים את החומוס במעבד מזון ושמים בקערה, מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומוסיפים לחומוס, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ותבלינים מערבבים טועמים ומשפרים טעם..
6
לאחר תפיחת הבצק מחלקים את הבצק לכדורים ומרדדים כל כדור לעיגול ממלאים בכמות נדיבה מהמילוי סוגרים לצורת סהרון ומטגנים בשמן חם עד להזהבה..